• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

3.5% PENTRU COPIII ŞI TINERII CU SURDOCECITATE

Acasa / 3.5% PENTRU COPIII ŞI TINERII CU SURDOCECITATE

Anul acesta poți direcționa până în 3,5% din impozitul pe venit către copiii și tinerii cu surdocecitate!

NOUTĂȚI!

Prin simplul gest de completare a formularului 230 poți să fii și tu alături de ei! Ca o noutate în acest an, aveți opțiunea de a contribui cu până la 3,5% din impozitul pe profit. Mai mult decât atât, puteți bifa căsuța Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani, ceea ce înseamnă că distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiași beneficiari pentru o perioadă de cel mult
2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Procesul este unul simplu și implică următoarele:

- printarea formularului cu datele Fundației Sense Internațional România

- completarea lui cu datele din buletin

- depunerea lui la sediul ANAF corespunzător sau trimiterea lui prin scrisoare recomandată până la 30 IUNIE 2020 cu confirmare de primire; sau online, în cazul în care aveți un profil valid pe site-ul ANAF.

Suntem aici să vă oferim tot sprijinul necesar și în acest sens ne puteți contacta la numărul de telefon 0214139040 sau la adresa contact@surdocecitate.ro.

Împreună, alături de copiii și tinerii cu surdocecitate!

Ne dorim ca fondurile strânse prin intermediul acestei facilități fiscale să meargă către cei peste 200 de copii şi tineri cu surdocecitate din Programul Vocațional, din școlile speciale partenere din Arad, București, Buzău, Craiova, Focșani, Galați, Iași și Timișoara.

Ne dorim pentru ei o viață independentă! Noi credem în ei, în potențialul lor și cel mai mult credem că alături de tine putem face mai mult pentru ei!

Fii alături de noi în acest demers, pentru a le arăta împreună că pot reuşi, că pot duce o viață cu SENSE!

Anul acesta sărbătorim 19 ani dedicați copiilor și tinerilor cu surdocecitate, 19 ani de proiecte și parteneriate cu numeroase școli și spitale din țară, 19 ani în care am reușit să ne apropiem de ei, de familiile lor și de specialiștii cu care lucrează, aflând care le sunt nevoile. Din 2012, lucrăm cu tinerii cu surdocecitate, creând o rețea de 8 centre vocaționale în toată țara.  Aici, ei învață o meserie, una care pe viitor să le ofere o șansă în plus la o viață independentă. Peste 220 de tineri aprofundează meseriile de tipograf digital, modelator marțipan sau horticultor. Atelierele sunt axate pe practică, dotate cu aparatura necesară și le oferă tinerilor un mediu de învățare apropiat de realitate. O parte dintre centre au dezvoltat parteneriate cu tipografii, iar tinerii experimentează deja și mediul de lucru profesional.

Pentru următorii ani, ne propunem să îi susținem pe acești tineri plini de voință și speranțe să reușească, ne dorim să demonstrăm că se poate! Vom crea ateliere dedicate lor pentru dezvoltarea de soft skills, vom promova învățământul dual și parteneriatele între mediul privat și școlile unde sunt dezvoltate atelierele vocaționale, îi vom susține în vederea integrării pe piața muncii și vom contribui la oferirea unor mijloace care să îi ghideze pe viitor. Împreună, putem da culoare viitorului lor!

Vă mulțumim!