• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

POȚI SUSȚINE AZI COPIII ȘI TINERII CU SURDOCECITATE

DIRECȚIONÂND 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE SENSE INTERNAȚIONAL ROMÂNIA

Prin simplul gest de completare a formularului 230 poți să fii și tu alături de ei! Este un gest care nu te costă nimic, iar ajutorul tău poate face diferența în viețile lor.

Mai mult decât atât, poți bifa căsuța Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani, ceea ce înseamnă că vei susține proiectele Fundației Sense Internațional România pentru o perioadă de 2 ani, urmând ca după expirarea acestei perioade să fie necesară o altă cerere pentru distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozit.

Procesul este unul simplu:

- completează online formularul de mai jos cu datele tale din cartea de identitate și noi îl vom depune pentru tine SAU

- depune-l personal la sediul ANAF corespunzător adresei tale de domiciliu

Suntem aici să îți oferim tot sprijinul necesar și în acest sens îi poți scrie colegei noastre Cristina Botezatu, la adresa de e-mail: cbotezatu@senseint.org.ro.

Astăzi ai puterea să schimbi în bine viața copiilor și a tinerilor cu surdocecitate!

Cu ajutorul tău, mai mulți copii și tineri cu surdocecitate pot primi sprijinul de care au atâta nevoie. Vrem să fim în continuare alături de ei, de părinţii și familiile lor, dar și de profesori, iar pentru asta avem nevoie și de implicarea ta.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Sense Internațional România și împreună putem face mai mult bine pentru mai mulți copii și tineri cu surdocecitate!

Împreună, alături de copiii și tinerii cu surdocecitate!

De 22 de ani noi, cei de la Fundația Sense Internațional România, ne-am dedicat timpul copiilor și tinerilor cu surdocecitate, familiilor și profesorilor lor. De departe însă, și pentru noi, ultimii au fost cei mai dificili. Ne-am înconjurat de speranță și am acționat acolo unde a fost nevoie, atât cât ne-au permis resursele. Mai avem însă foarte multe de făcut și, cu ajutorul tău, ne dorim să susținem mai mulți copii și tineri cu surdocecitate care au nevoie de noi.

Îți mulțumim pentru că ești alături de noi!