POȚI SUSȚINE AZI COPIII ȘI TINERII CU SURDOCECITATE
DIRECȚIONÂND 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE SENSE INTERNAȚIONAL ROMÂNIA

Prin simplul gest de completare a formularului 230 poți să fii și tu alături de ei! Ai opțiunea de a contribui cu până la 3,5% din impozitul pe venit. Este un gest care nu te costă nimic, iar ajutorul tău poate face diferența în viețile lor.
Mai mult decât atât, poți bifa căsuța Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani, ceea ce înseamnă că distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiași beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.
Procesul este unul simplu și presupune câțiva pași:
- printează formularul cu datele Fundației Sense Internațional România;
- completează-l cu datele din buletin;
- depune-l la sediul ANAF corespunzător adresei tale sau trimite-l prin scrisoare recomandată până la 25 MAI 2023 cu confirmare de primire; sau online, în cazul în care ai un profil valid pe site-ul ANAF.
Suntem aici să îți oferim tot sprijinul necesar și în acest sens îi poți scrie colegei noastre Cristina Botezatu, la adresa de e-mail: cbotezatu@senseint.org.ro.
Astăzi ai puterea să schimbi în bine viața copiilor și a tinerilor cu surdocecitate!
Cu ajutorul tău, mai mulți copii și tineri cu surdocecitate pot primi sprijinul de care au atâta nevoie. Vrem să fim în continuare alături de ei, de părinţii și familiile lor, dar și de profesori, iar pentru asta avem nevoie și de implicarea ta.
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Sense Internațional România și împreună putem face mai mult bine pentru mai mulți copii și tineri cu surdocecitate!
Împreună, alături de copiii și tinerii cu surdocecitate!
De 22 de ani noi, cei de la Fundația Sense Internațional România, ne-am dedicat timpul copiilor și tinerilor cu surdocecitate, familiilor și profesorilor lor. De departe însă, și pentru noi, ultimii au fost cei mai dificili. Ne-am înconjurat de speranță și am acționat acolo unde a fost nevoie, atât cât ne-au permis resursele. Mai avem însă foarte multe de făcut și ne dorim să susținem mai mulți copii și tineri cu surdocecitate care au nevoie de noi.
Pe scurt, anul 2022 a însemnat: peste 1.000 de copii participanţi la ateliere şi activităţi senzoriale, trei excursii de orientare şi mobilitate la munte cu 38 de elevi, 22 de profesori şi părinţi, întâlniri lunare cu grupul de tineri cu surdocecitate şi o tabără la mare dedicată lor, Conferinţa Naţională Educaţia copiilor cu surdocecitate – Din nou împreună!, ediţia a doua a Cursului de inițiere în surdocecitate.
Dincolo de aceste cifre sunt toţi oamenii minunaţi pe care i-am avut alături şi dorinţa de a construi o societate fără bariere, care să îi susţină pe cei mai vulnerabili dintre noi. Îți mulțumim că ai fost, ești sau vei fi alături de noi și de copiii și tinerii cu surdocecitate!