• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Ajutor accesabilitate

Noi, Sense Internațional România, am încercat să facem www.surdocecitate.ro cât de accesibil posibil persoanelor cu surdocecitate și vizitatorilor care au o deficiență senzorială sau deficiențe senzoriale multiple.

 

Paginile sunt gândite astfel încât să îndeplinească o serie de condiții privind accesibilitatea. Acestea sunt:

  • Butoanele care modifica schema de culori și contrastul, care vin în sprijinul persoanelor cu diferite probleme de vedere.
  • Butoane cu modifică dimensiunea textului.

Acesteasunt explicate în detaliu mai jos.Dacă aveți întrebări legate de acest site, nu ezitați să ne scrieți la contact@surdocecitate.ro

Pentru orice nelămuriri sau informații legate de surdocecitate, folosiți formularul de contact.

 

Opțiuni privind accesibilitatea

Mările text

Puteți mări textul afișat pe ecran, puteți face asta folosind cele două trepte de mărire aflate în colțul stânga-sus.

Culori

Acest site poate fi vizualizat în forma sa standard, sau utilizând una dintre cele 4 scheme de culori diferite, în funcție de tipul de problemă de vedere (alb pe negru, albastru, negru pe alb, negru pe galben).

Materiale

Materialele video și/sau audio sunt fie subtitrate, fie însoțite de text care redă conținutul clipurilor, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz.

 

Raportarea problemelor

Dacă aveți dificultăți în accesarea acestui site, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în care să descrieți problema. Vom face tot posibilul să vă oferi sprijinul de care aveți nevoie. De asemenea, comentariile și sugestiile sunt binevenite.