• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Echipa

Acasa / Echipa

Etelka Czondi, Director

Etelka s-a alăturat echipei Sense Internațional România în anul 2007, în calitate de Coordonator Programe și Comunicare. Începând cu 1 aprilie 2017, ea a preluat poziția de Director al fundației. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul organizațiilor non-guvernamentale din România, Etelka a lucrat de-a lungul anilor cu Fundația European Children’s Trust și Asociația Prader Willi din România. Este licențiată în Comunicare și Relații Publice și actualmente urmează cursurile de Master, programul de Studii de Dezvoltare Internațională și Etica Relațiilor Internaționale în cadrul Facultății de Filosofie, Universitatea București.

Ramona Antonie, Coordonator programe

Ramona s-a alăturat echipei în 2006, în calitate de asistent social, apoi coordonator resurse umane, iar de la 01 aprilie 2017 – coordonator programe. Înainte de a veni la SIR, Ramona a lucrat la Asociația ”AS 2001 Alba Iulia” și Centrul de Consiliere pentru Victimele Violenței Domestice, serviciu dezvoltat în cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia. Ramona este licențiată în asistență socială, psihologie și managementul resurselor umane, cu specializări complementare în consiliere psihologică și terapie de cuplu, familie și copil.

Alina Boagiu, Asistent programe

Alina este licenţiata în Jurnalism, Comunicare şi Relaţii Publice. Toată experienţa sa profesională de până acum se învârte în jurul copiilor. „Pot spune că am lucrat cu şi pentru copii. Timp de 7 ani am lucrat ca pedagog de recuperare în cadrul DGASMB, iar în paralel am fost implicată în diverse proiecte destinate copiilor şi tinerilor, cum ar fi JCVG - tineri împotriva violenţei de gen şi GAME Rio de Janeiro – conştientizarea şi prevenirea traficului şi exploatării de orice natură a copiilor. “

Daniela Butuc, Contabil

Dana este contabil autorizat care lucrează la Sense Internațional România din 2003, în calitate de contabil part-time.