• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Echipa

Etelka Czondi, Director

Etelka s-a alăturat echipei Sense Internațional România în anul 2007, în calitate de Coordonator Programe și Comunicare. Începând cu 1 aprilie 2017, ea a preluat poziția de Director al fundației. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul organizațiilor non-guvernamentale din România, Etelka a lucrat de-a lungul anilor cu Fundația European Children’s Trust și Asociația Prader Willi din România. Este licențiată în Comunicare și Relații Publice și actualmente urmează cursurile de Master, programul de Studii de Dezvoltare Internațională și Etica Relațiilor Internaționale în cadrul Facultății de Filosofie, Universitatea București.

Alina Boagiu, Manager Programe

Alina este licenţiata în Jurnalism, Comunicare şi Relaţii Publice. Toată experienţa sa profesională de până acum se învârte în jurul copiilor. „Pot spune că am lucrat cu şi pentru copii. Timp de 7 ani am lucrat ca pedagog de recuperare în cadrul DGASMB, iar în paralel am fost implicată în diverse proiecte destinate copiilor şi tinerilor, cum ar fi JCVG - tineri împotriva violenţei de gen şi GAME Rio de Janeiro – conştientizarea şi prevenirea traficului şi exploatării de orice natură a copiilor.“
Alina s-a alăturat echipei în decembrie 2019 în calitate de asistent programe, iar din aprilie 2022 - coordonator programe.

Cristina Botezatu, Manager Dezvoltare

Cristina s-a alăturat echipei Sense Internațional România la începutul anului 2022, inițial în calitate de coordonator de training. Are o experiență de peste șapte ani în sectorul neguvernamental din România, coordonând activități și mobilizând resurse în proiecte educaționale, de dezvoltare comunitară și advocacy. Cristina crede foarte mult în puterea lui împreună și își dorește să ofere companiilor și donatorilor individuali contextul de a aduce o schimbare în bine în viața copiilor și tinerilor cu surdocecitate. Împreună cu echipa Sense Internațional România, creează experiențe relevante de învățare pentru persoanele interesate de domeniul surdocecității.

Crina Gherghel, Coordonator Persoane cu Surdocecitate
Crina a avut prima interacțiune cu Sense în anul 2008 când a participat la o întâlnire a profesorilor specializați în surdocecitate organizată de SIR la Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca, Departamentul de Psihopedagogie Speciala alături de mama sa, Elena Gherghel. Din dorința de a fi într-o legătură reala cu lumea celor ce aud și vorbesc, a fost mereu prezentă și atentă la tot ce înseamnă SIR, astfel că atunci când i s-a propus colaborarea în calitate de angajat, a acceptat cu bucurie și de la 1 Mai 2022  rolul său în organizație este de Coordonator Persoane cu Surdocecitate. Crina a activat, de asemenea, ca director de consiliu pe departamentul de activități culturale la ANSR Cluj (2008-2017). Se consideră o persoană calmă, organizată, sociabilă, dornică de a învăța lucruri noi și deschisă spre noi provocări.
Mădălina Simion, Coordonator Persoane cu Surdocecitate

Mădălina este licențiată în Psihopedagogie Specială. Timp de aproape 7 ani a fost voluntar în cadrul SIR, ea însăși fiind persoană cu surdocecitate.
S-a implicat în activități cu tinerii cu surdocecitate, a scris articole pentru diverse campanii ce au avut ca scop promovarea şi redirecționarea celor 3.5% din profit organizației. A povestit în cadrul workshopurilor şi interviurilor despre surdocecitate, iar atunci când a fost nevoie a interpretat în limba semnelor persoanelor cu dizabilități auditive informațiile de la întâlniri și cursuri de formare organizate de SIR.

Daniela Butuc, Contabil

Dana este contabil autorizat si lucrează la Sense Internațional România din 2003, în calitate de contabil part-time.