• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Amintiți-vă de Helen Keller! – III

Câștigătorii concursului de fotografie SENSES

Iunie – o lună dedicată persoanelor cu surdocecitate din întreaga lume

 În perioada 1-22 iunie, Sense Internațional (România) a organizat concursul de fotografie SENSES. Tema concursului a fost un citat ce-i aparține lui Helen Keller – Cele mai bune şi mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute, nici măcar atinse. Ele trebuie simţite în inimă.” – pentru a marca ceea ce întreaga lume sărbătorește în luna iunie – Săptămâna Internațională Helen Keller.

Concursul s-a desfășurat pe pagina de Facebook a organizației – www.facebook.com/SenseInternationalRomania și a adunat 95 de fotografii, trimise de 38 de fotografi profesioniști și amatori din toată țara. Juriul format din fotografi profesioniști și reprezentanți ai organizatorului Sense Internațional (România) și ai sponsorului oficial – EuroGsm – au selectat primele trei cele mai relevante fotografii pentru tema propusă.

Premiul I, Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 WiFi 8GB

Prietenie  Anca Iacob, Alba Iulia

Prietenie – Anca Iacob, Alba Iulia

Premiul II – Telefon mobil Nokia X Dual SIM negru (cu husă)

Contemplare – Andrada Roman, Mediaș

Contemplare – Andrada Roman, Mediaș

Premiul IIITelefon mobil Nokia X Dual SIM verde

Ghicește-mi culoarea  Ioana Sipatchin, Tulcea

Ghiceste-mi culoarea - Ioana Sipatchin, Tulcea

În plus, în următoarea perioadă, Sense Internațional (România) va selecta cele mai frumoase 12 fotografii pe care le va publica într-un calendar al anului 2015, calendar ce va fi oferit tuturor celor 500 de participanți din întreaga lume ce vor participa la Conferința Internațională Deafblind International ce va fi organizată în 25-30 mai 2015, în București. Pentru detalii: http://www.dbi2015romania.com/

Despre sponsor:

EuroGsm EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni, cu o reţea de magazine extinsă la 113 unitati si 81 de orașe în cei 17 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.