• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

15 ani cu sens

Astăzi împlinim 15 ani de activitate. 15 ani în care am avut alături de noi persoane cu surdocecitate, copii și adulți, părinți și familii, profesori și medici, autorități și organizații, prieteni și colegi, sponsori și donatori.

În toată această perioadă, am dezvoltat programe în beneficiul persoanelor cu surdocecitate din România, cu precădere pentru copii. Astfel, munca noastră s-a desfășurat în patru mari domenii: în sănătate (intervenție timpurie adresată nou-născuții cu deficienții senzoriale), în educație (servicii educaționale adecvate pentru elevi cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple), în incluziune socială (servicii vocaționale pentru tinerii cu surdocecitate) și în promovarea drepturilor persoanelor cu surdocecitate.

Am creat pe Facebook un eveniment pentru ca tu să împărtășești cu noi, și noi să împărtășim cu tine poze, gânduri, impresii și amintiri din acești 15 ani. Îți mulțumim că ne-ai fost alături și contăm pe tine și în continuare!

Ai o fotografie? Ai un gând? Ai un mesaj pentru noi? Le așteptăm cu drag pe pagina evenimentului. De asemenea, ne-am bucura dacă ai da mai departe și altora evenimentul nostru.