• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

e-Sense: set de exerciții și platformă web pentru educația copiilor cu surdocecitate

Dragi profesori, părinți, jurnaliști și parteneri, Fundația Sense Internațional România și Code for Romania vă invită la atelierul de lucru e-Sense ce va avea loc online miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 14.00 (link conectare: https://us06web.zoom.us/j/83439702558?pwd=eXdHTWNnRVdlOHZVQ2NUUzlPTFFZdz09).

e-Sense este un instrument digital elaborat pentru a fi utilizat în activitățile de intervenție terapeutică și educațională la copiii cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple. e-Sense are două componente: prima componentă este o aplicație de exerciții de stimulare vizuală, auditivă și cognitivă organizate în patru tipuri de activități în acord cu cerințele Curriculumului național pentru elevi cu surdocecitate: stimulare, identificare, localizare și discriminare. A doua componentă este o platformă web care permite școlii, profesorilor și părinților să monitorizeze progresele elevilor.

Alături de partenerii noștri, Școala Profesională Specială pentru Copii cu Deficiențe de Auz „Sfânta Maria” București, Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași, Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Cristal” Oradea, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 Sibiu și Centrul Școlar pentru Educației Incluzivă „Constantin Pufan” Timișoara, vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în cadrul atelierului de lucru online pentru a afla mai multe despre acest nou instrument digital, gratuit și extrem de ușor de utilizat.

Proiectul e-Sense este finanțat de Fundația Orange prin Programul Lumea prin Culoare și Sunet.