• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Căutăm Consultant

Sense International UK, cu sprijinul Fundației Sense Internațional România, recrutează un consultant pentru realizarea unei analize menite să identifice știrile relevante și informațiile accesibilizate persoanelor cu dizabilități senzoriale, tehnologiile asistive și resursele utile pentru persoanele cu surdocecitate și pentru cei care le susțin.

De asemenea, consultantul va oferi recomandări cu privire la modul în care Global Resource Hub on Deafblindness poate fi dezvoltat astfel încât acesta să devină principala sursă de informații și resurse pentru persoanele cu surdocecitate și cei care care îi sprijină.

Global Resource Hub on Deafblindness este un hub global de resurse pentru surdocecitate, dezvoltat în mai multe limbi și dedicat persoanelor cu surdocecitate/dizabilități senzoriale multiple, dar și familiilor lor, profesorilor și specialiștilor, organizațiilor din domeniu și autorități.

DETALII

Mai multe despre obiectivele analizei, rezultatele așteptate și calendar se regăsesc în documentul Termeni de referință.

Expertiză și experiență:

  • O bună cunoaștere a aspectelor ce țin de accesibilitate și dizabilitate, de preferință cu experiență în domeniul surdocecității/dizabilităților senzoriale multiple.
  • Abilități de cercetare, analiză a informațiilor și elaborare de rapoarte detaliate, organizate, bine scrise, care pot fi folosite pentru luarea deciziilor.
  • Fluență în limba română și engleză.·
  • Experiență în educația incluzivă și proiecte din sfera tehnologiei.

Dacă sunteți interesat să aplicați pentru poziția de consultant, așteptăm cu interes CV-ul dumneavoastră, însoțit de o Scrisoare de intenție de maximum 2 pagini (în limba engleză), care să răspundă la următoarele puncte:

  1. Experiența dumneavoastră în domeniul cercetării;
  2. Experiența dumneavoastră în legătură cu resursele accesibilizate persoanelor cu dizabilități și cu tehnologiile asistive;
  3. Experiența dumneavoastră în domeniul dizabilității și dezvoltării;
  4. Experiența dumneavoastră în domeniul dezvoltării de pagini web (de dorit);
  5. Așteptările salariale.

UPDATE: Am prelungit termenul limită pentru primirea CV-urilor și Scrisorilor de intenție la recrutare@surdocecitate.ro până la 31.03.2024.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail recrutare@surdocecitate.ro

Așteptăm cu interes să ne cunoaștem!