• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Căutăm Coordonator financiar - Contabil, part-time

Căutăm o persoană care să se alăture echipei noastre pentru poziția de Contabil - coordonator financiar, part-time.

 

Cine suntem noi?

O echipă mică și entuziastă care de 20 de ani lucrează în beneficiul persoanelor cu surdocecitate. Mai multe despre noi aici www.surdocecitate.ro

Ce vrem de la tine?

Să devii parte din echipa noastră, cu deschidere și optimism, și să te ocupi de tot ce înseamnă contabilitatea din cadrul organizației.

Adică, mai specific, ar fi de dorit să te ocupi de întocmirea actelor contabile ale organizației și să îți poți organiza în mod eficient și etic toate aspectele ce țin de o evidență strictă și în acord cu legislația din domeniu financiar contabil, dar și cu regulamentele și politicile interne.

Am pregătit pentru tine o fișă de post, și o poți accesa la finalul anunțului.

Pe scurt, ne dorim ca noul coleg/noua colegă să fie deschis/ă spre învățare și să îi placă să lucreze cu oamenii, să aibă răbdare și capacitatea de a răspunde oricărei provocări ce ține de aspectele financiare și contabile, precum și de bugetele din proiectele derulate, să fie onest/ă și de încredere, să aibă o atitudine proactivă față de persoanele pentru care organizația activează.

Fundația Sense Internațional România este un angajator care asigură oportunități egale.

Ce oferim:

  • Loc de muncă part-time, ½ normă, cu program flexibil;
  • Mediul de lucru – birou/telemuncă;
  • Salariu fix;
  • Zile de concediu extra;
  • Decontare transport/convorbiri telefonice și laptop de serviciu.

Dacă crezi că te potrivești anunțului nostru, citește cu atenție fișa postului și trimite-ne un CV însoțit neapărat de o scrisoare de intenție pe adresa rantonie@senseint.org.ro, Ramona Antonie, Manager Programe, telefon 0721090224.

Dacă ai nelămuriri, folosește aceleași date de contact!

Așteptăm cu interes să ne cunoaștem!