Sense Internaţional România

Zoom in Regular Zoom out

Proiecte pentru copii

Proiecte la care lucrăm pentru copii

Proiecte pentru copii

De-a lungul anilor, eforturile noastre s-au concentrat foarte mult pe proiecte adresate copiilor cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple. Am început cu proiectul educațional și, începând cu 2007, am continuat cu cel de intervenție timpurie.

Peste 800 de copii au beneficiat de proiectele noastre.

În plus, prin eforturi de lobby și advocacy, am asigurat cadrul legal necesar implementării acestor proiecte, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu alte autorități locale și naționale.

INTERVENȚIE TIMPURIE

Programul de Intervenție Timpurie se adresează nou-născuților și copiilor mici cu deficiențe senzoriale din Bucuresti, Oradea, Timisoara și Iasi.
vezi detalii

EDUCAȚIE

Programul de Educație se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale, în cadrul oferit de acordul de cooperare privind “Educarea copiilor/elevilor cu deficienţe senzoriale multiple în România”.
vezi detalii

PROMOVAREA DREPTURILOR

SIR a depus și depune în continuare eforturi constante de lobby și adovcacy in vederea promovării drepturilor persoanelor cu surdocecitate.
vezi detalii

SENSABILITATE

Platforma www.sensabilitate.ro – o platformă online accesibilă, interactivă și dinamică, un instrument de comunicare și o sursă de informații relevante și de actualitate în domeniul surdocecității.
vezi detalii