• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Consiliul director

Acasa / Consiliul director

Adina Ciulei, Președinte

Adina Ciulei este economist, activ implicată în organizarea celei de-a 16-a Conferințe Mondiale Deafblind International. Cu această ocazie, ea a intrat în acest domeniu al surdocecității și s-a decis să se implice mai mult în îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu surdocecitate din România.

Diana Ionescu, Membru

Diana Mihaela Ionescu este Specialist în Proiecte Europene și are peste 30 de ani de experiență de lucru. În ultimii 16 ani a lucrat ca expert independent și consultant pentru programe finanțate de USAID, PHARE, Banca Mondială, fondurile structurale ale Uniunii Europene. Experiența sa vastă include evaluarea și monitorizarea proiectelor, evaluarea programelor, dezvoltarea și implementarea schemelor de granturi.

Alina Bugean, Membru

Alina Bugean este absolventă a Facultății de Litere, Istorie și Jurnalism din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu cu specializare în Marketing și Comunicare în Afaceri. Alina activează în industria evenimentelor încă din 2001, devenind întâi furnizor al Fundației Sense Internațional România pentru cea de-a 16-a Conferință Mondială Deafblind International , ca ulterior să rămână aproape cauzei noastre ca prieten și susținător așa cum ne declară chiar ea – „Împreună cu o echipă de o deosebită calitate umană și profesională ce m-a primit cu brațele deschise în casa lor, sunt fericită să lucrez spre folosul, sănătatea și binele persoanelor cu surdocecitate”.

Raluca Ochișor, Trezorier

Raluca a absolvit Academia de Studii Economice București și are o bogată experiență în domeniul financiar, experiență dobândită de-a lungul anilor la diferite companii. S-a alăturat Consiliului Director Sense Internațional România în anul 2019 și are rolul de Trezorier, verificând și asigurând transparența și legalitatea tuturor operațiunilor financiare ale fundației.

Viorel Micu, Membru
Kavita Prasad, Membru
Steluța Tudose, Membru

Foști membri în Consiliul Director

Vasile Adamescu (membru) - 2015-2018

Vasile Adamescu (05.09.1944 – 06.12.2018) a fost membru în Consiliul Director al Fundației Sense Internațional România în perioada 2015-2018. La o vârstă foarte mică, Vasile Adamescu și-a pierdut total văzul și auzul. Având  o voință extraordinară și sprijinit de profesorii săi de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj Napoca, Vasile Adamescu a devenit profesor, sculptor, artist, scriitor și militant pentru drepturile persoanelor cu surdocecitate.

Madhavi Vadera (trezorier) - 2015-2019

Madhavi Vadera este contabil autorizat, lucrând ca director al unei companii de servicii financiare din Londra, precum și în calitate de consultant NATO. Compania (FIG PLC) sprijină activ  Sense International Romania. Madhavi este în același timp director al unei organizații caritabile în domeniul educației din Marea Britanie, lucrând cu femei și copii în situații dificile din UK, India și Uganda.

Alison Marshall (membru) - 2017 -2022

Alison Marshall s-a alăturat echipei Sense International UK în luna martie 2017, fiind responsabilă de toate operațiunile fundației, direcțiile și creșterea strategice. Înainte Alison a lucrat ca Director de Advocacy, Accountability și Campanii în cadrul International Planned Parenthood Federation, având o activitate globală de lider legată de sănătatea sexuală și reproductivă, drepturile și egalitatea de gen. Alison a lucrat și în cadrul UNICEF UK, Bond, CAFOD și alte organizații internaționale pentru dezvoltare. Alison deține o diplomă de master în Managementul ONG, Drepturile Omului, Dezvoltare rurală și geografie. Alison este un susținător în cadrul Fairtrade Foundation, un membru activ în cadrul Partidului pentru Egalitatea Femeii.

Dumitru Cioiu (membru) - 2015-2023

Dumitru Cioiu este un prieten și partener al Sense Internațional România încă de la începuturi, tată al unui băiat foarte special, Mădălin – care a beneficiat de programul de educație al Sense Internațional România și a beneficiat de programul vocațional, fiind în generația primilor absolvenți ai clasei de tipografi off-set din cadrul Școlii Gimnaziale Profesionale Sfânta Maria din București.