• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Implica-te

Ne dorim să putem realiza cât mai multe pentru cei cu surdocecitate din România și să avem un impact cât mai mare la nivel național, dar pentru asta avem nevoie și de ajutorul tău! Programele noastre se adresează persoanelor cu surdocecitate (deficiență de văz și auz) din România și au ca scop găsirea unor soluții la problemele zilnice cu care se confruntă, cu privire la educație, drepturi sociale, terapii speciale și șanse la un viitor independent.

Ne dorim să putem sprijini cât mai mulți copii, să ajutăm cât mai mulți tineri și să demonstrăm împreună că potențialul acestora există, să le oferim împreună un viitor mai bun.

Facilitatea 3,5%

Persoane fizice

Direcționează până în 3.5% din impozitul pe venit către copiii și tinerii cu surdocecitate din proiectele Sense Internațional România.

Detalii

Facilitatea 20%

Persoane juridice

Direcționează 20% din impozitul pe profit către copiii și tinerii din proiectele Sense Internațional România.

Detalii

Donează
Persoane fizice

Donația ta poate însemna mai mult decât ai crede pentru copiii și tinerii cu surdocecitate din programele noastre! Alegând să donezi lunar, oferi suport pe termen lung copiilor și tinerilor cu surdocecitate,  implicarea ta este continuă și cu impact.

Detalii