• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Ce facem

Acasa / Ce facem

e-Sense

Tehnologia digitală este din ce în ce mai răspândită în sistemul de educație, însă nu și în cazul copiilor cu surdocecitate. Pentru ca și ei să aibă acces la o educație de calitate, este nevoie de un software adaptat nevoilor lor specifice.

Mai mult

Sensabilitate

www.sensabilitate.ro - primul site din România accesibil pentru persoanele cu deficiențe senzoriale, o resursă cheie pentru persoanele cu surdocecitate, părinți și specialiști.

Mai mult

Intervenție timpurie

Intervenția timpurie este esențială în dezvoltarea armonioasă a copiilor cu surdocecitate și deficiențe senzoriale. Cu cât se intervine mai timpuriu, cu atât cresc șansele de recuperare.

Mai mult

Educație

Pentru o educație de calitate la copilul cu surdocecitate, este nevoie de profesori instruiți în acest domeniu și de o bună cunoaștere a tehnicilor de lucru cu acești copii.

Mai mult

Servicii vocaționale

Odată cu terminarea școlii, tinerii cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple au nevoie de șansa unui trai independent găsindu-și un loc de muncă.

Mai mult

Conștientizare și comunicare

Pentru ca schimbarea să fie de durată, este nevoie de o mai bună conștientizare și cunoaștere a drepturilor și nevoilor specifice persoanelor cu surdocecitate.

Mai mult