• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Politica de confidențialitate www.surdocecitate.ro

Platforma www.surdocecitate.ro este un site realizat de Fundația Sense Internațional România.
Sense Internaţional România este o organizație non-guvernamentală românească, înființată în anul 2001, persoană juridica privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituție sau persoană, română sau străină.

Sense Internațional România este o organizație caritabilă care oferă sprijin persoanelor cu deficiențe senzoriale multiple/ surdocecitate pentru a le oferi accesul la o viață independentă.
Scopul platformei www.surdocecitate.ro este de a oferi informații, în mod gratuit, despre programele organizației, despre serviciile existente in Romania pentru persoane cu surdocecitate, precum și acces la materiale și cursuri specializate părinților copiilor și adulților cu deficiențe senzoriale multiple/ surdocecitate (deficiență combinată în grade diferite de văz și auz).

 

Ce informații vor fi păstrate?

Sense Internațional România va colecta și păstra infomațiile personale ale celor care:
• vor cere o informație pentru care un reprezentant al organizație va oferi un răspuns în scris;
• vor cere suport și sprijin în accesarea unor servicii ce apar pe site;

Datele cu caracter personal (nume, adresă, adresă de email, telefon, precum și orice altă informație prin care o persoană poate fi identificată) vor fi prelucrate conform legislației din România, respectiv Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Conform legii anterior menționate, persoanele au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale, să se opună prelucării asupra acestor date și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestui drept, persoanele se pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Fundația Sense Internațional România.

 

Cum folosim informațiile despre dumneavoastră?

Informațiile pe care le oferi sunt utilizate pentru a ți se oferi un răspuns de specialitate, a ți se oferi informații și acces la serviciile pe care organizația Sense Internațional le are sau pentru a avea acces la materiale, cursuri și cărți de specialitate.

Sense Internațional România nu vinde liste cu nume de persoane sau alte detalii personale niciunei alte organizații sau firme.
Realizăm statistici și analizăm global datele obținute pentru a face rapoarte către finanțatorii organizației, însă nu vom oferi datele personale prin care o persoană poate fi identificată.

 

Dacă nu doriți să oferiți informații despre dumneavoastră?

Oferirea de informații personale este opțională. Dacă alegi să nu oferi informații despre tine, vei putea să accesezi platforma www.surdocecitate.ro și să vezi informațiile existente.

 

Dacă sunteți minor, cu vârsta mai mică de 18 ani

Dacă nu aveți vârsta legală împlinită de 18 ani, este necesar acordul părintelui sau al tutorelui legal înainte de a oferi vreo informație personală pe această platformă.

 

Date de contact necesare

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica de confidențialitate, te rog să accesezi formularul de contact sau la telefon 021 413 90 40.