• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

CURS DE INIȚIERE ÎN SURDOCECITATE, 2021

ACASĂ / CURSURI SURDOCECITATE / CURS DE INIȚIERE 2021

Curs de inițiere în domeniul surdocecității, 2021

Fundația Sense Internațional România a organizat în perioada 11 octombrie - 28 noiembrie 2021 prima ediție a Cursului de inițiere în domeniul surdocecității, organizat online pe platforma dedicată www.cursuri.surdocecitate.ro

Timp de șapte săptămâni, cei 30 de cursanți au parcurs cele 10 module ale cursului, abordând teme diverse precum contextul istoric al acestui tip de deficiență senzorială multiplă, principalele cauze, felul în care aceste persoane comunică, principii importante privind orientarea și mobilitatea, dezvoltarea personală și socială, metodele de intervenție și specificul surdocecității la copii, adulți și vârstnici.

În fiecare seară de luni, timp de două ore, cei patru traineri au trecut împreună cu participanții prin toate temele, au răspuns întrebărilor, au oferit exemple din experiența lor îndelungată în acest domeniu de nișă al surdocecității.

M-am bucurat să particip la acest curs. Îmi doream de mult timp acest lucru. Am învățat enorm. Voi participa, cu siguranță, și la următorul curs pe care îl pregătiți. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, fiindcă simt că aceste lucruri sunt făcute cu tot sufletul. Vă mulțumesc! C.B.

Vă mulțumesc pentru acest curs! Spre deosebire de alte cursuri, am simțit pasiunea formatorilor. Am aflat multe lucruri noi. Am simțit că pot apela oricând la Sense pentru a învăța mai mult. S.G.