• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Anul acesta NU voi împlini 40 de ani

Sense Internațional România va marca ziua de 3 Decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, prin organizarea de diverse activități cu copiii și tinerii cu surdocecitate și deficiențe senzoriale din școlile partenere.  Vă vom ține la curent cu aceste activități pe măsură ce ele se vor desfășura. Acum însă vă reținem atenția cu inițiativa colegei noastre, Etelka Czondi, care a decis ca anul acesta să își doneze ziua de naștere prin intermediul platformei Galantom, copiilor și tinerilor cu surdocecitate.

Pentru a dona, accesează pagina dedicată GALATOM.

3 decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. 
3 decembrie este și ziua mea de naștere.

Anul acesta nu voi împlini 40 de ani, ci voi împlini 18 ani + 22 de ani de experiență în munca dedicată persoanelor cu dizabilități.

Ultimii 11 ani i-am petrecut alături de persoanele cu surdocecitate din România, lucrând cu Fundația Sense Internațional România. Pentru cei care nu știu, o persoană cu surdocecitate are atât probleme de văz, cât și de auz.

Pentru că este un an mai special, am decis să îmi donez ziua de naștere copiilor și tinerilor cu surdocecitate din România!

De ce să îmi faci acest frumos cadou?

Pentru că îmi doresc ca intervenția timpurie adresată nou-născuților cu deficiențe senzoriale să fie disponibilă tuturor celor care au nevoie!

Pentru că îmi doresc ca toți copiii cu surdocecitate să aibă șansa unei educații de calitate.

Pentru că îmi doresc ca tinerii cu surdocecitate să își poată găsi un loc de muncă, să aibă șansa unui trai independent.

Așa că te rog, anul acesta fă-mi un cadou special și contribuie și tu la eforturile de a crea o lume în care toate persoanele cu surdocecitate pot deveni membri activi și egali ai societății. Fondurile strânse vor fi folosite în proiectele noastre adresate copiilor și tinerilor cu surdocecitate din România!

Mulțumesc!

Eti