• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Căutăm coleg/ă :)

ASISTENT FUNDRAISING

Căutăm coleg/ă care să se alăture cu entuziasm unei echipe mici și dedicate în sprijinirea persoanelor cu surdocecitate.

Imaginează-ți viața fără a percepe lumina și sunetele. Așa este viața persoanelor cu surdocecitate, o viață dincolo de simțuri. Misiunea noastră este să ne asigurăm, prin proiectele noastre, că persoanele cu surdocecitate au acces la consiliere, oportunități și sprijin, devenind membri activi ai societății.

#dincolodesimturi #surdocecitate

Care va fi rolul tau?

Vei fi responsabil cu strângerea de fonduri pentru programele organizației.

Ce pregătire ar trebui să ai?

Studii finalizate sau în curs de finalizare în domeniul marketing, comunicare și relații publice ori alt domeniu relevant.

Ce altceva este important?

  • Experiența relevantă în domeniu 1 an, deschidere spre învățare și dorința de a cunoaște mediul ONG, legislația din domeniul strângerii de fonduri, campanii de strângere de fonduri
  • Empatie pentru grupurile vulnerabile și dorinta de dezvoltare continuă.
  • Cunoașterea fluenta a limbii române scrise și vorbite, precum si o foarte bună cunoaștere a limbii engleze, având in vedere colaborarea noastră cu organizații internaționale și parteneri externi.

Ce nu știi încă?

Poți  învăța, iar atitudinea: POT FACE! e absolut necesară alături de noi.

Daca te regasesti în descrierea de mai sus, așteptăm până în data de 12 decembrie, Curriculum Vitae actualizat însoţit de o scrisoare de intenție în care să ne spui de ce îți dorești acest job, în limba engleză, la adresa rantonie@senseint.org.ro , persoana de contact Ramona Antonie.

Pentru informatii suplimentare legate de postul vacant poți /solicita descărca Fișa postului.

Îți mulțumim pentru interes, cu toate acestea doar candidații selectați vor fi invitați la interviu. Evaluarea aplicaţiilor primite se va face cu respectarea principiului confidenţialităţii şi al egalităţii de şanse.