• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Cel mai frumos cadou pentru Cristina

Colega noastră Cristina Botezatu își donează anul acesta ziua de naștere copiilor și tinerilor cu surdocecitate din proiectele Fundației Sense Internațional România. De ce s-a decis să facă asta? Iată motivul:

Am fost recent într-o excursie la munte organizată de Sense Internațional România împreună cu 19 tineri cu surdocecitate. Voiam să îi înțeleg mai bine, să pătrund puțin în lumea lor fără culoare și fără sunet.

Legată la ochi și cu un baston alb-roșu în mâna dreaptă, am mers câțiva metri. După primii pași fără repere vizuale, picioarele pe care mă bazez mereu în drumețiile mele au devenit nesigure. După alți câțiva pași, m-am dezorientat și am pierdut direcția. Minutele mi s-au părut lungi cât o noapte întunecată, de abia așteptam să văd din nou.

Așa m-am hotărât ca anul acesta să îmi donez ziua de naștere pentru copiii și tinerii care nu se pot baza pe vederea, auzul și, uneori, pe picioarele lor. Îmi doresc să le fim alături de ziua mea, pe 5 decembrie, și în oricare altă zi.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face este o donație pentru Sense Internațional România. Darul tău pentru mine se transformă în ajutor pentru ei: excursii și activități care îi stimulează și îi ajută să se simtă incluși.

Eu îți mulțumesc pentru generozitate și îți doresc să te bucuri de tot ce trăiești, vezi, auzi!