• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Din nou ”la înălțime”, la 2000 m altitudine!

La sfârșitul lunii martie, echipa Sense Internațional România împreună cu un grup de elevi  cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple, părinți și profesori din școli partenere de la Arad, Iași, Sibiu și Timișoara, au petrecut câteva zile însorite în aer curat de munte la Predeal, în cea de-a doua excursie de orientare și mobilitate din acest an.

În scurta perioadă de timp petrecut împreună ne-am cunoscut mai bine, ne-am jucat, am creat adevărate opere de artă unicat și, mai ales, momente frumoase de neuitat. Prima zi  a fost dedicată unor ateliere de cunoaștere și dezvoltare de abilități sociale, îndemânare și dezvoltare de abilități creative la nivel echipă, iar a doua zi ne-am bucurat de o excursie în aer liber, la Sinaia. Pe lângă o frumoasă plimbare până la castelul Peleș, elevii și însoțitorii lor au avut parte și de o surpriză – am urcat cu telecabina până la cota 2000 unde am găsit multă zăpadă și aer intens ozonat. Pentru unii dintre participanți, a fost o experiență inedită – prima dată cu telecabina și cum ne stăpânim teama și bucuria, prima dată pe un vârf de munte, prima dată plecați într-o excursie cu Sense.

„Mulțumim și poate ne vom mai revedea cu toții! Îmbrățișăm întreg grupul, copii, profesori, organizatori, dorindu-vă sănătate, spor în toate și dacă va mai fi vreo întâlnire, să ne vedem bucuroși! Mulțumiri organizatoarelor!”
F.C. profesor însoțitor

Am petrecut clipe minunate alături de voi!”
T.S. profesor însoțitor

„Și de data aceasta felicitări și mulțumiri celor de la SENSE, în special echipei care ne-a însoțit!!!”
C.T. părinte însoțitor

”Am crezut că o să fie o activitate ca oricare alta cu 3 zile lungi și plictisitoare pentru mine, acum mă întreb când au trecut atât de repede și cât de plăcut a fost totul”,
Z.D, profesor însoțitor

Urmează cea de-a treia excursie de orientare și mobilitate, plănuită la începutul lui mai. Stați aproape!
Mai multe imagini ale excursiei aici.