• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Copii și tineri din 9 orașe o sărbătoresc pe Helen Keller, în luna iunie!

Luna iunie este dedicată la nivel mondial unei figuri reprezentative pentru lumea surdocecității – Helen Keller, care în ciuda lipsei totale a văzului și auzului, a devenit scriitoare, militantă pentru drepturile omului și o adevărată sursă de inspirație pentru toți din jur.

Povestea ei este redată în filmul The Miracle Worker, iar noi o sărbătorim alături de copiii și tinerii pe care îi susținem cu ocazia săptămânii Helen Keller, prin diverse activități recreative. Toate activitățile organizate în cadrul școlilor cu care lucrăm sunt un prilej de a ne aminti de acest exemplu de putere și înfruntare a propriei condiții, oferit de către Helen Keller întregii lumi.

Împreună cu 9 dintre școlile partenere am implicat elevii în ateliere de creație, discuții și dezbateri despre Helen Keller, vizionări de film, întreceri sportive, plimbări, creare de postere, ateliere gastronomice și multe altele, pe care le vom împărtăși cu voi în perioada ce urmează. Le mulțumim mult tuturor partenerilor din cadrul școlilor din București, Galați, Oradea, Iași, Timișoara, Arad, Craiova, Buzău și Focșani, care au planificat cu atenție activitățile pentru copiii, tinerii și părinții participanți 🙂