• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Experiențe noi „la înălțime”

Săptămâna trecută echipa Sense a avut ocazia deosebită de a cunoaște încă o serie de elevi frumoși, deștepți și talentați în cea de-a treia excursie de orientare și mobilitate din acest an. 6 școli partenere din Arad, Cluj, Craiova, Oradea și Târgul Frumos au răspuns invitației noastre de a petrece câteva zile la Predeal.

În prima zi, cei 12 elevi  minunați și însoțitorii lor – 7 profesori dedicați și o bunică curajoasă au avut ocazia sa se cunoască mai bine în cadrul unor ateliere de cunoaștere, îndemânare și dezvoltare de abilități sociale. De asemenea, nu au lipsit atelierele de creație, unde imaginația și talentul și-au spus cuvântul, la final având cea mai frumoasă expoziție de „flori de mai”.

În cea de-a doua zi am lansat provocare unei vizite la Sinaia și a unei plimbări printre nori la cota 2000. Pentru majoritatea participanților a fost prima experiență cu telecabina, iar bucuria și încântarea de nou a învins teama de înălțimi. După ce ne-am bucurat de cel mai curat aer, ba chiar și de puțină zăpadă, am continuat plimbarea prin oraș reușind să ajungem să vizităm chiar și Castelul Pelișor elevii fiind deosebit de impresionați de Camera de aur, locul unde se găsește depusa Inima Reginei Maria.

„A fost o drumeție cu sens, cap coada.” – D.B., profesor însoțitor

„M-am simțit ca într-o familie.” G.I., Craiova

La final elevii și însoțitorii lor au participat la tombola cadourilor unicat, au primit diplome și s-au bucurat de cea mai bună pizza din Predeal.

„Am simțit multă iubire și m-am bucurat să îmi redescopăr elevele.” – M.L., profesor însoțitor

Ne bucurăm de fiecare dată de astfel de întâlniri în care descoperim oameni frumoși și care ne încarcă cu energie pentru a ne continua munca. Abia așteptăm următoarele întâlniri.

Mai multe imagini ale excursiei aici.