• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

O excursie „la înălțime”

La sfârșitul lunii februarie, un grup de copii cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple din Bucureşti, Galați, Buzău și Focșani, alături de profesori, părinți și echipa Sense Internațional România au petrecut câteva zile minunate la Predeal, într-o excursie mult așteptată de orientare și mobilitate.

Prin jocuri și ateliere de cunoaștere și îndemânare, participanții au creat momente frumoase. Individual, în echipe mici sau toți împreună, s-au jucat, s-au bucurat și au avut ocazia sa se cunoască mai bine.

Mă simt onorată că am avut ocazia să particip la această excursie organizată de Sense Internațional România. A fost o experiență minunată în care am întâlnit oameni deosebiți și cu siguranță nu vom uita momentele petrecute împreună. Vă mulțumim pentru modul în care ați organizat această excursie și pentru surprizele pregătite!

G.P., profesor Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău

O excursie reușită - Bucuria generează bucurie - toți copiii au fost la înălțime (și la propriu și la figurat :))
D.E., profesor Școala Profesională Specială Paul Popescu Neveanu, structură a Școlii Gimnaziale Speciale Emil Gârleanu Galați.

Printre activitățile preferate au fost vizita la Castelul Pelișor din Sinaia, plimbarea cu telecabina până la cota 1400, tombola cadourilor sau musafirul surpriză (Cola, o cățelușă simpatică si prietenoasă dornică de joacă).

Această excursie a fost minunată deoarece am avut ocazia de a cunoaște alți colegi ca noi și pentru prima oară am plimbat un cățel. Vă mulțumim!
La mulți ani de 1 Martie!💮 Succes în continuare!
A.P., elev Școala Profesională Specială Paul Popescu Neveanu, structură a Școlii Gimnaziale Speciale Emil Gârleanu Galați.

Ne pregătim deja intens pentru o a doua astfel de experiență, plănuită pentru finele lui martie, de această dată cu copii și profesori din Arad, Iași, Sibiu și Timișoara.

Mai multe imagini și filme ale excursiei aici.