• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

PENTRU SPECIALIȘTI – SURDOCECITATEA ÎN TIMPUL PANDEMIEI

CURSURI ONLINE

În această perioadă dezvoltăm un curs online în domeniul surdocecității. De-a lungul anilor, am organizat multe astfel de cursuri adresate specialiștilor care lucrează cu copii și tineri cu surdocecitate. Pentru a putea însă ajunge la cât mai mulți specialiști, anul trecut am decis să dezvoltăm un curs online de inițiere și unul de specializare în acest domeniu. Cu sprijin financiar din partea Sense International UK și din partea Fundației Nelumbo, sperăm să lansăm cursul în anul 2021.

CONFERINȚA

O altă veste bună pentru cei interesați este un eveniment ce va fi susținut online în perioada 23 - 25 noiembrie 2020, când vom organiza Conferința Internațională „Surdocecitatea în Contextul Pandemiei”.

Cu aportul unor invitați internaționali și naționali, dorim să aflăm modul în care pandemia a influențat procesul de comunicare la persoanele cu surdocecitate, în ce fel poate tehnologia veni în sprijinul lor, care sunt provocările dar și oportunitățile în această perioadă. Conferința se adresează unei mari varietăți de public, celor care în munca lor sau în viața de zi cu zi interacționează cu persoane cu surdocecitate: părinți, profesori, psihopedagogi, psihologi, educatori, medici, asistenți sociali, kinetoterapeuți, studenți, reprezentanți ONG, alți specialiști din domenii conexe.

Participarea la această conferință este gratuită, în limita unui număr prestabilit de participanți. Cu toate acestea, orice donație primită din partea participanților este binevenită și va contribui decisiv la sprijinirea copiilor și tinerilor cu surdocecitate, precum și la organizarea altor evenimente similare în viitor. Pentru mai multe detalii, accesați https://surdocecitate.ro/surdocecitatea-in-pandemie/.