• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

DE CE O CONFERINȚĂ?

În perioada 23 - 25 noiembrie 2020, Sense Internațional România organizează Conferința Internațională SURDOCECITATEA ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI.

După mai bine de jumătate de an de la debutul pandemiei COVID-19, lumea în care trăim s-a schimbat și este într-o continuă schimbare. Persoanele cu surdocecitate - copii, adulți sau vârstnici - dar și familiile lor, trebuie să facă față marginalizării și neglijării, sunt mai vulnerabili și mai expuși la dublă izolare pe timp de criză.

Cu aportul unor invitați internaționali și naționali, dorim să aflăm în ce fel a influențat pandemia procesul de COMUNICARE la persoanele cu surdocecitate, în ce fel poate TEHNOLOGIA veni în sprijinul lor, care sunt PROVOCĂRILE dar și OPORTUNITĂȚILE în această perioadă.

LUNI 23.11.2020

Vă invităm să vizionați prezentările primei zile ale Conferinței Internaționale online ”Surdocecitatea în contextul pandemiei”, zi dedicată comunicării.

MARȚI 24.11.2020

Vă invităm să vizionați prezentările din ziua a doua a Conferinței Internaționale online ”Surdocecitatea în contextul pandemiei”, zi dedicată tehnologiei.

MIERCURI 25.11.2020

Vă invităm să vizionați prezentările ultimei zile ale Conferinței Internaționale online ”Surdocecitatea în contextul pandemiei”, zi dedicată oportunităților și provocărilor.

PENTRU CINE?

Conferința noastră se adresează unei mari varietăți de public, persoane care în munca lor sau în viața de zi cu zi interacționează cu persoane cu surdocecitate: părinți, profesori, psihopedagogi, educatori, psihologi, asistenți sociali, kinetoterapeuți, medici, studenți, alți specialiști interesați.

CÂND ȘI UNDE?

Conferința va avea loc în perioada 23 - 25 noiembrie 2020, în intervalul orar 13.50 - 18.00. Evenimentul va avea loc online, prin intermediul platformei ZOOM.

Lucrările vor avea loc în limbile engleză și română. Se asigură traducere din limba engleză în limba română și vice-versa.

 

PREZENTATORII

Ne face o deosebită plăcere să îi prezentăm pe cei care, cu generozitate, au răspuns pozitiv invitației noastre de a susține prezentări și workshopuri în cadrul Conferinței Internaționale Surdocecitatea în contextul pandemiei, conferință ce va avea loc online în perioada 23-25 noiembrie 2020.

CARTEA ABSTRACTELOR

Vă invităm să descărcați Cartea abstractelor în format PDF, cu rezumate ale tuturor prezentărilor din cadrul conferinței, informații despre program și despre prezentatori.

Conferința Internațională SURDOCECITATEA ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI
ABSTRACTE
București, 2020
ISBN 978-973-0-33164-6
©Sense International Romania

 

CARTEA ABSTRACTELOR

Vă invităm să descărcați Cartea abstractelor în format TEXT (accesibilizat), cu rezumate ale tuturor prezentărilor din cadrul conferinței, informații despre program și despre prezentatori.

Conferința Internațională SURDOCECITATEA ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI
ABSTRACTE
București, 2020
ISBN 978-973-0-33164-6
©Sense International Romania

 

CARE SUNT COSTURILE?

Participarea la această conferință este gratuită, în limita unui număr prestabilit de participanți. 

Cu toate acestea, orice donație primită din partea participanților este binevenită și va contribui decisiv la sprijnirea copiilor și tinerilor cu surdocecitate, precum și la organizarea altor evenimente similare în viitor.

Vă mulțumim anticipat!

Mai multe informații: contact@surdocecitate.ro