• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Și eu am o voce!, ediția 2023

În luna decembrie 2023, am realizat 11 clipuri video care au ca scop o mai bună cunoaștere și înțelegere a surdocecității, pe care le-am diseminat online în cadrul campaniei "Și eu am o voce!", ediția 2023.

Oana, Bogdan S., Mădălina, Bogdan P., Salonica și Crina, protagoniștii clipurilor și persoane cu surdocecitate, ne-au împărtășit despre surdocecitatea ca perspectivă diferită asupra lumii, acceptarea dizabilității, dizabilitate versus handicap, viața activă, munca de profesor când ai surdocecitate, pictură sau fotografie în contextul surdocecității, importanța curajului, a conexiunilor și despre existența unei comunități a persoanelor cu surdocecitate în țara noastră.

Oana, despre acceptarea dizabilității

Bogdan, despre surdocecitate și o viață activă

Mădălina, despre dizabilitate versus handicap

Bogdan, despre surdocecitate ca perspectivă diferită asupra lumii

Oana, despre munca de profesor atunci când ai surdocecitate

Salonica, despre surdocecitate și pictură

Bogdan, despre conexiuni

Crina, despre surdocecitate și despre curaj

Bogdan, despre fotografie

Mădălina, despre interacțiunea cu persoanele cu surdocecitate

Oana, despre o comunitate a persoanelor cu surdocecitate

Clipuri realizate de Victoria Film, decembrie 2023
Regie: Șerban Georgescu
Producător: Oana Muntean
Cameraman: Bogdan Slăvescu
© Sense Internațional România

Clipurile au fost realizate în cadrul campaniei Și eu am o voce!, ediția 2023, ce face parte din proiectul „Vocea persoanelor cu surdocecitate din România” și are drept scop creșterea nivelului de cunoaștere și înțelegere a surdocecității.

Despre proiect

„Vocea persoanelor cu surdocecitate din România” este un proiect derulat de Fundația Sense Internațional România în parteneriat cu Sense International, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund - Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”