• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Înotăm cu Sense la #SwimathonBucurești 2017

Oficial, #SwimathonBucuresti a început și ne pregătim forțele pentru a fi alături de tinerii care învață meseria de tipograf digital din atelierele noastre, alături de trei echipe motivate să înoate în data de 8 iulie pentru ei și să strângă fonduri cu această ocazie. Anul acesta le este dedicat lor, celor 100 de tineri care învață meseria de tipograf digital în cadrul centrelor vocaționale din București, Timișoara, Craiova, Buzău și Focșani.

Proiectul ales în cadrul acestei ediții Swimathon, denumit SENS PENTRU VIAȚĂ, le oferă acestor tineri o șansă nouă la un viitor independent, un viitor în care pot exercita meseria de tipograf digital, odată cu terminarea liceului.

În cadrul fiecărei școli, tinerii cu surdocecitate de liceu, cu vârste între 14 și 17 ani, învață sub îndrumarea unui profesor coordonator al atelierului tainele acestei meserii, într-un atelier modern, dotat cu toate echipamentele folosite într-o tipografie (mașină de biguit, cutter, perforatoare, imprimante, etc.).

Alături de 10 înotători motivați și grupați în două echipe, ne adunăm forțele pentru a duce mai departe cauza acestor tineri și pentru a transforma fondurile strânse în materialele de care au nevoie în atelier pentru a învăța această meserie.

Echipa Fantastic 5 este alături de noi pentru a două oară la Swimathon și îi mulțumim enorm pentru gestul de a înota și strange fonduri pentru cauza acestor tineri. Detaliile despre ei și motivația lor se regăsesc pe plaforma oficială, accesând linkul de mai jos. Dacă doriți să îi susțineți în acest demers printr-o donație, toate detaliile se regăsesc pe platforma Swimathon.

http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/fantastic-5/

Echipa Allianz Technology with Sense ne-a făcut o surpriză frumoasă, alegând cauza noastră dintre cele selectate de către organizatorii Swimathon și rezonând cu ideea de a face o schimbare în educația tinerilor cu surdocecitate. O echipă unită și motivată să ducă această cauză mai departe, despre care puteți citi mai jos:

http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/3924/

Echipa R-Dolphins reprezintă Raiffeisen Bank și crede că nimeni și nimic nu poate îngrădi dreptul cuiva la educație și la muncă. De aceea, ei au decis să facă valuri pentru proiectul nostru, prin care își doresc să susțină atelierele vocaționale. Își doresc ca toți tinerii să aibă șansa la o meserie căutată pe piața muncii, să devină membri activi ai societății și să poată aspira la o viață independentă.

http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/r-dolphins/