• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

5 echipe fac valuri pentru copiii cu surdocecitate la Swimathon!

Swimathon București este un eveniment tare drag nouă, la care participăm pentru a treia ediție. Este un eveniment care aduce împreună oameni, comunități, companii, ONG-uri și multe vise, toate pe o platformă online de strângere de fonduri care duce la împlinirea acelor vise.

Visul nostru a fost legat în fiecare an de copiii cu surdocecitate pentru care lucrăm, căci ei sunt motivația pentru ceea ce facem. Dacă în primul an am strâns fonduri pentru terapia copiilor din centrele de intervenție timpurie și în al doilea pentru materialele necesare tinerilor din centrele vocaționale să învețe o meserie, anul acesta ne propunem să organizăm ateliere de terapie prin artă pentru copiii și tinerii din școlile partenere, prin proiectul SENSart.

La linkul de mai jos sunt detaliile referitoare la proiectul pentru care strângem fonduri, alături de cele 5 echipe care pot fi susținute printr-o donație. Campania de fundraising se desfășoară pănâ la 31 iulie 2018, iar donațiile online se fac foarte simplu direct pe platformă –https://2018.swimathonbucuresti.ro/sensart/

Ne pregătim ușor să #facemvaluri alături de ei la eveniment, pe data de 30 iunie, la Bazinul Dinamo din București, alături de încă 85 de echipe cu oameni de bine.

Ne bucurăm să facem parte dintr-o comunitate atât de mare de oameni care își doresc să aducă o schimbare în comunitatea lor, prin proiectele pe care le susțin!