• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

#facemvaluri la Swimathon București cu proiectul SENSart

Participăm pentru a treia oară la Swimathon București cu proiectul SENSart – un eveniment care aduce comunitatea împreună prin înot și are ca scop strângerea de fonduri pentru diverse proiecte locale.

Anul acesta suntem alături de copiii cu surdocecitate din 9 școli speciale din București și din țară, pentru care vom organiza ateliere de terapie prin artă – în iunie, cu ocazia sărbătoririi lui Helen Keller și în decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Atelierele de terapie prin artă vor include picturi, modelaj, sculptură, colaje, rame decorative și multe altele. Copiii vor avea ocazia de a se exprima prin artă, de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, relaționare cu colegii și profesorii, de imaginație. De asemenea, acesta este un prilej de conștientizare a publicului larg asupra surdocecității.

Pentru ca aceste activități să fie posibile, avem nevoie alături de oameni inimoși, determinați și cărora le pasă! Prin participarea la evenimentul Swimathon ai ocazia să fii alături de acești copii, să îi cunoști, să le înțelegi nevoile și să îi sprijini!

Dacă știi să înoți și ai o înclinație înspre a face bine, iată câteva motive pentru a participa la Swimathon:

  1. ai ocazia să faci bine atât pentru tine, prin sport, cât și pentru copiii din proiect
  2. îți implici prietenii într-o campanie socială de mare amploare
  3. te alături altor oameni de bine din București, cărora le pasă de nevoile comunității
  4. faci echipă alături de oamenii dragi ție și gândiți împreună modalități creative pentru strângerea de fonduri
  5. îți pui amprenta asupra educației copiilor cu surdocecitate

Avem deja o echipă motivată, care ne este alături pentru al treilea an și căreia îi mulțumim enorm – Fantastic 5!

Pentru ei, dorința de a se implica și de a face bine a fost mai presus decât teama de a nu reuși, așa că dacă vrei să #facemvaluri pentru copiii cu surdocecitate, scrie-ne! Suntem în căutare de încă două echipe motivate să se bucure de experiența Swimathon București!