• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Helen Keller cu SENSE

Așa cum v-am obișnuit, în luna iunie a fiecărui an, Sense Internațional România derulează în parteneriat cu școli din întreaga țară programe destinate sărbătoririi persoanei cu surdocecitate recunoscută la nivel mondial – Helen Keller, având ca scop conștientizarea și diseminarea surdocecității. În acest an am avut alături 18 școli din Arad, București, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Focșani, Galați, Sibiu, Târgu Frumos și Timișoara.

Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de mult. - Helen Keller

Aproximativ 1000 de elevi talentați au participat la ateliere și activități multisenzoriale. Printre acestea se numără ateliere de pictură și sculptură, confecționarea de ornamente decorative și bijuterii unicat, trasee senzoriale și sportive, activități interactive și excursii în aer liber, confecționare de ierbare cu flori proaspăt culese, teatru de umbre, activități culinare și de patiserie, ateliere de tipografie și pirogravură și multe altele.

Toate aceste activități minunate nu puteau avea loc fără dedicarea profesorilor implicați care au avut grijă ca totul să se desfășoare într-un cadru sigur, plăcut, cu zâmbete și voie bună.

Mai multe imagini puteți găsi pe pagina noastră de Facebook utilizând hashtagul #helenkeller2022.