• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Împreună pentru ei, la #SwimathonBucurești

Ziua de 2 iulie a fost o zi specială pentru toți membrii echipei Sense Internațional România, pentru copiii cu surdocecitate și părinții acestora, precum și pentru colegii noștri din cadrul Centrului de Sprijin în Intervenție Timpurie din București. Am fost alături de 15 oameni minunați care împărtășesc cauza noastră și care au dedicat timp și s-au implicat cu pasiune și determinare în cadrul evenimentului #SwimathonBucurești, organizat de Fundația Comunitară București.

Trei echipe cu nume de poveste, formate din tineri și tinere dedicați și sufletiști, care înoată din plăcere sau făcând chiar performanță, au participat la eveniment din dorința de a dărui 150 de minute din timpul lor înotând pentru o cauză nobilă, cea a copiilor cu surdocecitate.

Timp de 150 de minute, au înotat 132 de lungimi de bazin și au mobilizat împreună 9869 lei, iar sute de oameni au aflat cu această ocazie, poate pentru prima oară, ce înseamnă surdocecitatea.

Le mulțumim pentru implicare și pentru energia pe care ne-au transmis-o cu fiecare gest de când îi avem alături!

Suntem la 73% din targetul nostru – suma de care avem nevoie pentru a susține funcționarea centrului pentru încă un an, iar donațiile mai pot fi făcute până la data de 31 iulie.

Se spune că cei care înoată la Swimathon sunt eroi… Noi credem că și cei care îi susțin sunt! Implică-te și tu! Donează!

“Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de multe!” Helen Keller

Swimathon Bucuresti

Echipa My daily Bag, formată din Grigorie Gabriel, Anca Știrbacu, Mihaela Zaharia, Corina Nicolae și Cristiana Dorobanțu.

Swimathon Bucuresti

Echipa Fantastic5, formată din Cosmin Ana, Iris Tocari, Alberto Antonie, Iulia Tocari și Cristian Andrei Mircea Stănescu.

Swimathon Bucuresti

Echipa Fantastic5, formată din Cosmin Ana, Iris Tocari, Alberto Antonie, Iulia Tocari și Cristian Andrei Mircea Stănescu.