• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

„Înfruntând viaţa” – autobiografia unui om care a învins întunericul şi tăcerea

„Înfruntând viaţa” este autobiografia unui om cu voinţă de fier, un om care a învins întunericul şi tăcerea. Rămas fără vedere şi auz la vârsta de numai doi ani, Vasile Adamescu părea a fi o cauză pierdută însă, printr-o luptă imensă, reuşeşte, alături de inimoşii săi profesori, imposibilul.

A învățat să vorbească, să scrie, să citească, să cunoască lumea prin atingeri, mirosuri, senzaţii. A fost educat şi instruit, a terminat liceul, Facultatea de Psihopedagogie Specială, Şcoala Populară de Arte Plastice, devenind profesor şi lucrând o viaţă cu elevii cu deficienţe senzoriale.

Se implică activ în promovarea drepturilor persoanelor cu surdocecitate, luptând activ pentru creșterea calității vieții acestor persoane lipsite de auz şi vedere. Este printre puţinele cazuri din întreaga lume care reuşeşte aceste performanţe, în condiţiile dublei deficiențe senzoriale.

Fundația Sense Internațional România, alături de Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Departamentul Psihopedagogie Specială, are plăcerea de a vă invita la lansarea celui de-al doilea volum autobiografic al domnului Vasile Adamescu ÎNFRUNTÂND VIAȚA”.

Evenimentul va avea loc joi, 19 aprilie 2018, începând cu ora 15.30, la sediul facultății, Șoseaua Panduri nr. 90, în Amfiteatrul Damaschin, la parter.