• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Vasile Adamescu, Promotorul Drepturilor Persoanelor cu Surdocecitate din România

Fundația Sense Internațional România, alături de Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Departamentul Psihopedagogie Specială, a organizat pe 19 aprilie 2018 lansarea celui de-al doilea volum autobiografic al domnului Vasile Adamescu ÎNFRUNTÂND VIAȚA”.

Iată discursul susținut de domnul Vasile Adamescu cu această ocazie (video cu subtitrare în română și engleză) + transcriere mai jos:

Bun găsit!

Sunt foarte fericit că mă aflu astăzi aici și că pot să îmi prezint în fața dumneavoastră al doilea volum din autobiografia mea, intitulată ÎNFRUNTÂND VIAȚA.

Am scris această carte în amintirea profesorilor mei și ca mulțumire pentru toți acei oameni minunați care au contribuit la recuperarea și formarea mea. Sper ca prin exemplul meu, să ajut persoane aflate în situații dificile și să inspir pe cei cu dizabilități și să conving societatea că și noi putem fi utili.

Sunt foarte bucuros că acest eveniment este realizat de Fundația Sense Internațional România, organizație care se ocupă de domeniul surdocecității. Colaborez cu ei de foarte mulți ani. Luptăm împreună pentru drepturile acestor persoane.

Îmi doresc ca viața semenilor mei cu surdocecitate să devină din ce în ce mai ușoară și să beneficiem de mai multe drepturi și să reușim să recuperăm cât mai mulți copii cu aceste deficiențe.

Mulțumesc așadar Sense Internațional România, Facultății de Psihologie și Științele Educației din București, Asociației Nevazatorilor din România și tuturor acelora care m-au sprijinit.

Sper să citiți cartea cu plăcere. Sper să vă placă!

Vă doresc mult bine și să aveți o primăvară frumoasă!

Cei care doresc cartea domnului Adamescu pot lua legătura cu dânsul aici: VASILE ADAMESCU ÎNFRUNTÂND VIAȚA.