• Română
  • English
Zoom in Regular Zoom out

Sense face de 3 ori mai multe valuri la #Swimathon2016!

3 echipe, zeci de lungimi de bazin, 50 minute pentru fiecare, zeci de susținători, o singură cauză – cea a copiilor cu surdocecitate!

Despre Swimathon

Swimathon este evenimentul organizat de către Fundația Comunitară București, care a ajuns la a patra ediție și se concentrează pe strângerea de fonduri din comunitate pentru proiecte sociale de impact. Anul acesta, cauza noastră se numără printre cele 20 de cauze participante care va prinde viață datorită echipelor susținătoare.

Evenimentul de înot va avea loc în data de 2 iulie, în cadrul Clubului Sportiv Dinamo, bazinul “Anatolie Grintescu”, între orele 9:00 și 15:00 și este deschis oricărei persoane care dorește să îi susțină pe eroii acestei ediții, cei care vor înota pentru cauzele înscrise!

Sense la Swimathon

Facem valuri la Swimathon pentru copiii cu surdocecitate din Centrul de Intervenție timpurie din București, locul unde, de-a lungul timpului, 55 de copii s-au bucurat de terapii care le sunt atât de necesare, în mod gratuit, iar părinții lor de consiliere psihologică și îndrumare.

În cadrul ediției Swimathon din acest an, 3 echipe s-au alăturat cauzei noastre și vor face valuri pentru acești copii, în data de 2 iulie. Până atunci însă, ei pot fi susținuți printr-o donație pe platforma www.swimathonbucuresti.ro.

Echipa Fantastic 5, formată din Iulia, Iris, Alberto, Cosmin și Cristian, crede că “fiecare copil trebuie să aibă o șansă la o viață activă, integrată în cardul societății, iar Swimathon-ul este o oportunitate bună de a promova diverse cauze sociale” și se bucură că prin intermediul sportului poate susține copiii din centru. Ei pot fi sustinuți AICI!

Echipa MyDailyBag, formată din Anca, Corina, Cristiana și Mihaela, spune că “Dacă reușim să punem în #MyDailyBag și un dram de ajutor pentru cei în nevoie, sportul devine o și mai mare plăcere” și puteți să le sustineți pe fete AICI!

Echipa Sense the Wonder Little Land, formată din Alex, Adina, Cristian, Iuliana și Madalina, ne îndeamnă simplu: “Fii și tu parte din povestea Wonder Little Land și ajută-ne să transformăm fondurile colectate în ore de terapie pentru acești copii cu surdocecitate!”. Pe ei îi puteți susține AICI!

Implică-te și tu! Donează!

Se spune că cei care înoată la Swimathon sunt eroi… Noi credem că și cei care îi susțin sunt!

Poți face o donație pentru una dintre echipele care ne susține, până la eveniment, online, prin transfer bancar sau direct la eveniment. Implică-te și tu…

“Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de multe!” Helen Keller